2010-07-04 01:09:07• hírek • Póti Orsolya

Baleset a Károlyi úton

Gyalogátjárón közlekedő férfit ütött el egy hölgy a szombat esti órákban, a Károlyi úton.  Az áldozatot a mentők azonnal kórházba szállították.

Július 3-án, szombat este 21 óra előtt kevéssel  Mercedes Vito típusú  kombi személyszállítóját vezető  Temes megyei hölgy egy a gyalogátjárón közlekedő férfit ütött el a Károlyi úton, a Kaufland Bevásárlóközpont környékén. A helyszíni vizsgálatok alatt az áldozatot súlyos sérülésekkel - többek között koponyatöréssel - azonnal kórházba szállították.

"Habár a férfi a gyalogosátjárón akart átkelni, nem közlekedett szabályosan: hirtelen lelépett a járdáról, és gyorsan átszaladt volna, ahelyett, hogy lassan, körültekintően átmenjen. Nem vettem észre a gyalogost, így nem tudtam időben fékezni. " - mondta el a helyszínen a Mercedes Vito-t vezető hölgy.  Az állítólag 30 km/h-val haladó sofőr,  a gyalogosátjárótól öt-hat méterre sodorta el az áldozatot; az ütközés a jármű motorháztetejében is kárt okozott. A vizsgálatok során kiderült: a sofőr nem fogyasztott alkoholt.



Gyalogosátjáron haladó férfit ütöttek el



Az áldozat öt-hat méterre feküdt a gyalogátjárótól



A jármű sem úszta meg károk nélkül


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: